Urfada Patlama Sonrası Görüntüler Sansürsüz+18

Urfada Patlama Sonrası Görüntüler.

Şanlıurfa Suruç’ta patlama meydana geldi. Son dakika bilgisine göre, patlamada 28 ölü ve 100’den yaralının olduğu belirtildi. Patlamanın nedeninin intihar saldırısı olduğu iddia ediliyor. Ölü sayısının artabileceği bilgileri geliyor.

Urfada Patlama Sonrası Görüntüler
Urfada Patlama Sonrası Görüntüler





Türkiye’yi sarsan patlama Şanlıurfa Suruç’ta Amara Kültür Merkezi önünde meydana geldi. Patlamanın olduğu yerde basın toplantısı düzenlenen bir grubun olduğu ve bu gruptakilerin hedef alındığı bildiriliyor.
Parça tesirli bomba
Çok sayıda kişinin ölümüne sebep olan patlamanın parça tesirli bombadan kaynaklandığı bildirildi. Sürekli kan anonsu yapılırken bölgeye polis ekipleri sevk ediliyor. Saldırıyı IŞİD’in düzenlediği ihtimali üzerinde duruluyor.
Görgü tanıklarından Garip Çelik şunları söyledi:
“Basın açıklaması için gitmiştim. Gençler basın açıklaması yapacaktı. Hangi koşullar kobaniye geçeceklerini anlatıyorlardı. tam foto çekmeye çalışırken çok şiddetli bir patlama oldu. Cesetler her yere yayıldı. Cesetlerin altında kaldık o derece şiddetliydi.

Kobani’ye gitmek için bekliyorlardı
Patlama Kobani’nin yeniden inşa çalışmalarına katılmak üzere dün İstanbul’dan Urfa’nın Suruç ilçesine gelen Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu (SGDF) üyesi 330 gencin konakladığı Amara Kültür Merkezi’nde meydana geldi.
Suruçta Patlama Anı Sonrası Sansürsüz Görüntüler! Şanlıurfa Suruçta Patlama Anı Suruçta Patlama Anı.
Kaynak: Kurdzanist.com/tr

تعليقات