Patlamanın simgesi olan kadın yaşıyor

Suruç’taki bombalı saldırıda yaralananlar arasında bulunan Doktor Çağla Seven, akşam saatlerinde Sağlık Bakanlığı’na ait ambulans uçakla İstanbul’a getirildi.











Patlama sırasında hayatını kaybeden arkadaşı Ezgi Sadet’in elini sıkıca tutmasıyla hafızalara kazınan Gökçe Çetin’in yaralı olarak kurtulduğu ve tedavi altına alındığı öğrenildi.

ALKIŞLARA ZAFER İŞARETİYLE KARŞILIK VERDİ

Patlamanın simgesi olan kadın yaşıyor
Suruç’taki saldırıda yaşamını yitiren Ezgi Sadet’in elini sıkıca tutarken çekilen fotoğrafı ile patlamanın simgesi olan ve öldüğü sanılan Gökçe Çetin’in yaralı olduğu ortaya çıktı. Şanlıurfa’da ilk tedavisi yapılan Çetin, ileri tedavi için İstanbul’a gönderildi. Yaşamını yitiren arkadaşının elini sıkıca tutması ile herkesin hafızasına kazanan ve patlamada vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar ve yaralanmalar oluşan Gökçe Çetin, öğleden sonra tedavi gördüğü Mehmet Akif İnan eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden ambulansla GAP Havaalanı’na götürüldü. Yaralı genç kızın, uçakla ileri tedavi için İstanbul’a sevk edildiği bildirildi. Ömer PINAR Şanlıurfa DHA

HATİCE EZGİ SADET (20)

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde Sanat Tarihi bölümünde okuyordu. 2 yıl önce bu bölümü kazandığında, Facebook sayfasına, “İşsiz olacağım ama ben mutluyum” notunu düşmüştü. Kobani ziyaretini düzenleyen Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu’nun Eşbaşkanı Özgen Sadet’in kardeşiydi.


#Patlamanın #simgesi #olan #kadın #yaşıyor

تعليقات