Mesrur Barzani: Irak'ta sorunların çözümü için önemli görüşmeler yapıldı


  Mesrur Barzani: Irak'ta sorunların çözümü için önemli görüşmeler yapıldı.

Kürdistan Güvenlik Konseyi Başkanı Mesrur Barzani, Başkan Mesud Barzani’nin Irak’ta yaptığı görüşmeler hakkında açıklama yaptı.
Kürdistan Güvenlik Konseyi Başkanı Mesrur Barzani, Başkan Mesud Barzani’nin Erbil – Bağdat ilişkilerinin sistematik hale getirilmesi ve sorunların çözümü için önemli görüşmeler gerçekleştirdiğini söyledi.
Mesrur Barzani, Twitter hesabından söz konusu görüşmelere değinerek Mesud Barzani’nin Iraklı liderlerle gerçekleştirdiği görüşmeler hakkında açıklama yaptı.
Mesrur Barzani: Irak’ta yapılan ziyaretler önemli
Irak’a yapılan ziyaretler ve yeni sürecin önemli olduğuna vurgu yapan Mesrur Barzani şu ifadeleri kullandı, “Kürdistan Bölgesi ile Federal Hükümet arasındaki ilişkilerin sistematik hale getirilmesi ve sorunların çözümü için değerli görüşmeler gerçekleştirildi.”
Mesrur Barzani mesajında Irak’ın yeni yönetiminden umutlu olduğunu dile getirerek ortak başarı ve halkın sorunlarının çözümünün yeni yönetim tarafından önemsendiğini söyledi.
Başkan Mesud Barzani’nin Bağdat ziyaretine Mesrur Barzani de eşlik ederek, Iraklı liderlerle gerçekleştirilen görüşmelere katılmıştı.

تعليقات